06 April 2017
by

Back in March we offered visitors to our Facebook page an exclusive behind the scenes tour of our newly-refurbished office space.

Over the past year we've had the builders, architects and designers - in fact, a myriad of construction professionals - 'in', delivering a £5.8m refurbishment of our building and the result is definately a place to be proud of - you can find out more in our Old Post Office case study.

This week the project scooped the Refurbished/Recycled Workplace award for the North of England, North Wales and Northern Ireland at the BCO Awards.

Following the win, and now the dust has settled and our staff have had time to get used to working in our amazing new space, we thought it only fair that we opened the doors to a wider audience.

If you missed our live event then you can catch up by watching the video below. You can find out more about the refurbishment project on theNBS.com and about our award win on the ChronicleLive website.

Follow NBS on Facebook